UNGA I VÄRMDÖ FÖRSAMLING

Vi vill att församlingens  ungdomsverksamhet ska vara en fördjupande och utvecklande mötesplats, där våra ungdomar tillsammans kan utmana och stärka sina identiteter.

Vi vill ge ungdomarna möjlighet att påverka verksamheten genom ansvar och engagemang.

Vi tycker att det är viktigt att alla åldrar är representerade, och ungdomsfrågorna är viktiga för oss. Därför har vi givetvis unga kandidater på vår valsedel men vill gärna ha flera.

Vill du vara med och påverka? Kontakta PO Johansson  070 892 85 77 po.persgarden@gmail.com  eller Jenny Danielsson jenny.danielsson@varmdo.se

LINA DELDE

LOTTA DANIELSSON
lotta.danielsson@svenskakyrkan.se

Jag lever med make och son på vackra Sunds gård. Arbetar i Gustavsberg.

Jag har från det att jag var liten på olika sätt varit aktiv i Svenska kyrkans barn- och ungdomsverksamheter och det är just kyrkans engagemang i barn och unga som ligger mig varmast om hjärtat. Eftersom jag själv lever "mitt i livet", så verkar jag gärna för att verksamheten för människor "mitt i livet" stärks och utvecklas. Jag vill att kyrkan ska vara en naturlig mötesplats för alla, där alla kan få utbyte av varandra.

Jag är bosatt i Vik och arbetar inom församlingen med barn/ungdom, barnkör och kör. Är Värmdöbo sedan fem generationer.

Jag vill verka för ett fortsatt bra samspel mellan förtroendevalda och personal. Musikverksamheten är också en hjärtefråga då jag själv har sjungit i församlingens körer sedan jag var liten.

Rösta på KYRKAN I TIDEN!
Man får rösta i kyrkovalet från 16 års ålder.